Beton > Betonplaten
Aanbod betonplaten

Aanbod betonplaten

Gladde betonplaten

Gladde betonplaten, met vellingkant, worden veelal gebruikt voor de verharding en bestrating van buitenterrein en bedrijfshallen. Ook zijn deze, dankzij de verdichte toplaag, zeer geschikt om bijvoorbeeld het invreten van afvalstoffen en/of perssappen te beperken.


Gebezemde structuur betonplaten

De gebezemde structuur betonplaten zijn uitermate geschikt op terreinen waar grip van belang is. Denk bijvoorbeeld aan vochtige en vervuilde plaatsen waar veel gelopen wordt door mens en dier en op plekken waar u de kans op uitglijden wilt voorkomen. Niet voor niets worden gebezemde structuur betonplaten ook wel stroeve betonplaten genoemd.


Gebezemde betonplaten

Een natuurlijk terrein of erf met grip? De gebezemde betonplaten van Fa. van der Wal worden gekenmerkt door een natuurlijke ruwe toplaag. Een mooie extra toevoeging aan deze betonplaat is de minimale vellingkant. Daardoor is de overgang van plaat naar plaat nauwelijks zichtbaar.

Leuk weet: de gebezemde betonplaat zijn bewerkt met een échte bezem.


Betonplaten met hoekrand

De betonplaten met hoekrand zijn te herkennen aan de gewapende warmgewalste stalen randen. De hoekrand betonplaten zij zowel in stroeve als gladde variant te krijgen. Door de warmgewalste stalen randen liggen de hoekrand betonplaten dichter tegen elkaar aan. De overgang tussen de platen is daardoor nauwelijks zichtbaar. De hoekrand biedt tevens bescherming wanneer u de betonplaat verplaatst.


Betonplaten met traanplaatmotief

De betonplaten met traanplaatmotief van Fa. van der Wal hebben een robuuste uitstraling. U creëert er extra grip mee op uw erf of terrein en zorgt tegelijkertijd voor een schoon pad. Maak er bijvoorbeeld een looppad van voor uw hoefdieren. De traanplaat bovenkant voorkomt uitglijden.


Kavelpad betonplaten

De kavelpad betonplaat wordt, mede door zijn hoge betonkwaliteit en dubbele wapening, gebruikt op plekken met hoge belasting. Wij verkopen kavelpad betonplaten daarom zowel in de agrarische sector als voor gebruik in de infrastructuur. Door zijn ruwe (gebezemde) toplaag geven kavelpad betonplaten zelfs in vervuilde toestand voldoende grip.


Stelconplaten

Stelcon is een bekend merk onder de betonplaten. Met Stelconplaten worden vaak 'gewonen' beton- en/of industrieplaten bedoeld. Stelcon betonplaten zijn voorzien van een KOMO-certificaat. Bovendien staan ze bekend om de kleine maattoleranties. Fa. van der Wal biedt zowel 'gewone' betonplaten als platen van Stelcon. Een gewone plaat kan vaak ook aan uw eisen voldoen, maar dan tegen een voordeligere prijs.


Betonplaten huren

Het is mogelijk om betonplaten bij ons te huren. Ook behoort een terugkoopregeling tot de mogelijkheden. 


Wilt u weten of de gewenste betonplaat in B-keus verkrijgbaar is? Het aanbod wisselt hierin dagelijks. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op wat betreft de mogelijkheden en ons actuele aanbod.

Betonplaten leggen

Het leggen van beton- en Stelcon platen kan Fa. van der Wal Transport voor u uit handen nemen. Voor € 2,50 excl. btw per plaat leggen wij de betonplaten direct in het werk. Dit doen wij door middel van een zuignap, zoals u in het filmpje hiernaast kunt zien. . Indien gewenst, kunnen wij ook direct silo-elementen plaatsen. Hiervoor gebruiken wij onze keerwandenklem. Legt u de betonplaten liever zelf, dan kunnen wij de bijbehorende hijshaken leveren, met of zonder certificaat. Neem gerust contact op om ons te laten weten wat uw wensen zijn.