Beton 
Betonplaten

Betonplaten

Betonplaten zijn zeer geschikt voor het verharden van bijvoorbeeld uw terrein, erf, sleufsilo's en kavelpaden. Fa. van der Wal kan de platen in verschillende maten en uitvoeringen leveren.


Ons assortiment betonplaten is zeer divers. U heeft bij ons bijvoorbeeld keuze uit gladde, structuur, gebezemde en traanplaat betonplaten. Ook voor hoekrand- en stelconbetonplaten kunt u bij ons terecht. Agrariërs, loonbedrijven, particulieren en weg- en waterbouwers zijn een greep uit onze klanten. Fa. van der Wal levert de platen franco tegen aantrekkelijke prijzen. Verhuur of een terugkoopregeling behoren ook tot onze mogelijkheden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Wilt u weten of de gewenste betonplaat in B-keus verkrijgbaar is? Het aanbod wisselt hierin dagelijks. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op wat betreft de mogelijkheden en ons actuele aanbod.

UItleg over de verschillende type platen vindt u hier.

Betonplaten leggen

Voor het zelf leggen van beton- en stelconplaten kan Fa. van der Wal u de juiste hijshaken leveren, met of zonder certificaat. Tegen een meerprijs kan Fa. van der Wal Transport de platen direct voor u in het werk leggen. Dit doen wij door middel van een zuignap. Wij kunnen het leggen ook combineren met het plaatsen van silo-elementen met onze keerwandenklem. In het filmpje hiernaast kunt u zien hoe wij betonplaten leggen.