Kuilvoer

Kuilvoer

Kuilvoer is een veelgebruikt ruwvoeder voor vee. Bepaalde soorten zijn zeer geschikt voor melkvee, ander kuilgras is beter voor droogstaande koeien of voor paarden. Fa. van der Wal uit Creil (Flevoland) geeft u graag advies bij de keuze voor het juiste kuilvoer. Kuil is een natuurproduct en daardoor wisselend van samenstelling en voedingswaarde. Die zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de grassen die in het kuilvoer zijn verwerkt, de bemesting van het perceel waar het gras heeft gestaan, de omstandigheden waarin het is gegroeid en de factoren die tijdens de oogst een rol hebben gespeeld. Per partij kunnen wij u een analyse van de kuil geven.


Kenmerken kuilvoer
 • Veelgebruikt ruwvoeder voor melkvee en droogstaande koeien
 • Natuurproduct
 • Samenstelling en voedingswaarde hangen af van diverse factoren
 • Te koop als vers en ingekuild los gestort en in balen
 • Analyse per partij mogelijk
 • In- en verkoop van kuilvoer

  Vers, ingekuild en in balen
  bij Fa. van der Wal kunt u een groot deel van het jaar kuilvoer kopen. Tijdens het groeiseizoen kunnen we u vers en losgestort kuilgras bieden. U kunt het dan zelf nog inkuilen.  Buiten dit seizoen kunt u het ingekuild losgestort en in balen bestellen. De balen zijn zowel in vierkante als ronde vorm te koop. Balen zijn in folie gewikkeld, voor een lange houdbaarheid.  
  Wist u dat Fa. van der Wal een groot assortiment aan fourageproducten heeft en dat u daarnaast ook meststoffen en prefab betonproducten bij ons kunt kopen? Wij zijn dé totaalleverancier voor de agrarische sector. Wilt u kuilvoer verkopen? Wij zijn hierin geïnteresseerd, dus neem contact  op om uw aanbod te bespreken.