Fourage > Ruwvoer
Mais

Mais

Mais is een hoogwaardig ruwvoer voor uw melkvee, omdat het voornamelijk energie aanlevert dat is opgebouwd uit zetmeel en ruwe celstof. Ook compenseert het een te hoog gehalte aan eiwit uit (kuil)gras en voorkomt daarmee een te hoog ureaumgehalte. Bij Fa. van der Wal kunt u jaarrond mais kopen. Ons assortiment bestaat uit verse mais in balen van ca. 1000 kg of kuilmais losgestort. Naast melkvee is mais ook geschikt voor mestvee, kalveren, geiten, schapen en paarden.

Kenmerken mais
 • Energierijk door zetmeel en ruwe celstof
 • Compenseert te hoog gehalte aan eiwit uit gras / kuilgras
 • Voorkomt een te hoog ureumgehalte
  • Geschikt voor melkkoeien, mestvee, kalveren, geiten, schapen en paarden
   • Kuilmais te koop in balen of losgestort, met analyse
    • Jaarrond levering kuilmais

     Groot assortiment agriproducten

     Dankzij een eigen transporttak kan Fa. van der Wal het vervoer van mais en andere ruwvoeders voor u verzorgen. U kunt de gewenste producten ook afhalen bij ons in Creil, Flevoland. Naast mais kunt u bij ons veel andere  fourageproducten, meststoffen en prefab betonproducten kopen. Neem gerust contant op voor meer informatie.

      In- en verkoop mais

      Fa. van der Wal koopt mais in bij GMP+ gecertificeerde bedrijven of via veehouders, akkerbouwers en/of andere partijen. Wij zijn ook geïnteresseerd in mais op stam, verse mais, kuil- en snijmais. Wij bieden reële prijzen, op basis van tonnages en afname in overleg. Vooral melkveehouders zijn de afnemers van onze mais. 
      Wilt u meer weten over de mogelijkheden van koop en verkoop, neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op.