Vacature Commercieel medewerker

header
VACATURE: COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST


Ben jij een leergierige teamspeler met een passie voor de agrarische sector? Dan heeft Fa. Van der Wal Creil een interessante baan voor jou. Lees snel verder!
WAT GA JE DOEN

Vanuit ons kantoor in Creil ga jij je ontwikkelen tot een specialist in fourage bij Fa. Van der Wal. Jouw uitdaging is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de buitendienst te ondersteunen. Met jouw expertise in fourage en beton werk je samen met vee- en manegehouders om verbetermogelijkheden te vinden. Je hebt een vlotte communicatiestijl, een oprechte interesse in de agrarische sector en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Je vindt het niet erg om administratief werk uit te voeren en je kunt snel schakelen. Je zet het maximale in om de klant tevreden te stellen.

 

WAT WIJ VAN JE VRAGEN

Wij zoeken een enthousiaste collega met een sterke commerciële drive, die goed kan omgaan met mensen op een boerenerf. Ben jij of ken jij iemand die:

 

• Sociaal is en uitstekend kan luisteren;

• Klantbehoeften goed kan omzetten naar passende oplossingen;

• Energiek en positief is;

• Houdt van dynamiek in vraag en aanbod;

• Affiniteit heeft met de agrarische sector;

• Een relevante mbo/hbo-opleiding heeft afgerond;

• Uitstekend Nederlands spreekt en schrijft;

• Fulltime beschikbaar is.

 

WAT JE ERVOOR TERUGKRIJGT

Bij Fa. Van der Wal krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied. Je leert veel van je collega’s, en als je groeit in je functie, groeit ook je salaris mee. Het teamgevoel bij Fa. Van der Wal is uniek; we staan zij aan zij en werken samen. Plezier en ambitie gaan hand in hand, wat zorgt voor een sfeer waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kunt groeien en succesvol kunt zijn.


Stuur je CV en motivatie naar Wichard@favanderwal.nl onder vermelding van "Vacature Commercieel Medewerker" of bel naar 0527-274800 en vraag naar Wichard. Wij kijken ernaar uit om jouw ambitie en ervaring te verwelkomen in ons team!